Retki Kullasmarinan kivikauteen ja muinaissaunaan

Tervetuloa aikamatkalle kivikauteen Päijänteen rannalle. Kuljette täällä 8000 vuotta sitten asuneiden, kalastaneiden ja metsästäneiden Siperian mammutinmetsästäjien jälkeläisten jalanjäljissä. Koette jääkauden muovaaman luonnon nähtävyydet Tuomasvuoren näkötorneille suuntautuvassa luontoretkessä sekä soutuveneillen Kullasmarinan rannassa. Pehmeiden löylyjen saunomiskokemus Kullasmarinan rantaan rakennetussa muinaissaunassa Päijänteen rannalla on iätön ja ajaton. Saunahetken hiljaisuus yhdistää teidät lempeästi kaikkiin menneisiin sukupolviin. Pulahdus Päijänteen virkistäviin vesiin Kullasmarinan hiekkarannalla puhdistaa niin sielun kuin kehonkin. Retken aikana nautitte lounaan aktiviteettien lomassa.

Ryhmäkoko: 10-50 hlöä (Kysy erillinen tarjous suuremmille ryhmille)
Kesto: Puolipäiväretki
Saatavuus: Toukokuu-syyskuu
Hinta: 147 € / hlö
Hinta sisältää: Lounas alkoholittomilla juomilla, opastetun souturetken, opastetun luontoretken, opastetun saunan.
Hinta ei sisällä: Alkoholijuomia, asiakkaan tarvitsemia vakuutuksia

 

Lisämaksusta:

  • Edestakainen kuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai Lahden  rautatieasemalta sekä muut kuljetuspalvelut
  • “Kivikauden mies” loitsuaa kateiden karkotuksen ja kalevalamittaisen unonlaulutervehdyksen ennen kuin hän saunottaa teidät
  • ”Henkiä, myyttejä ja yrttejä -rituaali”. Ennen muinoin saunarituaalit liittyivät henkiseen puhdistautumiseen, yksilön ja yhteisön eheytymiseen ja jopa ajatukseen saunomisen myötä tapahtuvasta uudelleensyntymisestä. Perinnesaunottajan johdolla tutustutte ikiaikaisen saunan ekohenkiseen ja shamanistiseen puoleen. Tunnemme luonnon voiman vihtojen, hoitavien yrttien ja parantavan löylyn kautta. Tutustumme myös vanhoihin saunamyytteihin ja rituaaleihin.

YHTEYSTIEDOT & VARAUKSET:

Nimi:  Kullasmarina Resort

Osoite:  Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki

Puhelin:  040 487 0622 (Nina), 0500 352 442 (Kalevi)

email:  info@kullasmarina.fi

www:  www.kullasmarina.fi