JUOTAVAN HYVÄ ETELÄ-PÄIJÄNNE

”Juotavan Hyvä” ei ole pelkkä markkinointi-slogan, vaan tarkoittaa myös sitä, että Etelä-Päijänteen vettä juo Päijännetunnelin kautta yli miljoona suomalaista! Mainoslause otettiin käyttöön Hotelli Tallukan yrittäjän Mikko Kyöstilän ideasta v. 1994 ja saman vuoden aikana Tallukan johdolla alkanut Asikkalan, Padasjoen ja Sysmän kuntien sekä alueen matkailuyrittäjien voimakas yhteistyö johti siihen, että syntyi matkailuyhdistys Juotavan Hyvä Etelä-Päijänne ry.

Juotavan Hyvä Etelä-Päijänne ry toimii Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Padasjoen ja Sysmän kuntien alueella ja on sekä näiden kuntien että niiden alueella toimivien yrittäjien matkailun edistämiseen keskittynyt yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on kestävän kehityksen edistäminen puhtaan veden ja luonnon ehdoilla eteläisen Päijänteen alueella sekä matkailun ja siihen liittyvien palveluiden kehittäminen, edistäminen ja markkinointi kotimaassa ja ulkomailla. Yhdistys koordinoi Etelä-Päijänteen alueen matkailuun liittyviä palveluita ja tapahtumia ja kehittää alueen matkailu – ja retkeilypalveluita muun muassa hankkeiden kautta ja tekemällä esityksiä viranomaisille ja muille asianomaisille. Lisäksi yhdistys järjestää tiedotustoimintaa alueen matkailumarkkinoinnin edistämiseksi.
Yhdistyksen toiminnassa on mukana tällä hetkellä 37 matkailualan toimijaa, jotka edustavat kattavasti alueen matkailutarjontaa.

 

Lue lisää yhdistyksen Elämysten Päijänne I ja II -hankkeista.

YHDISTYKSEN HALLITUS 2020 – 2023

Isa Maunula, Asikkalan kunta, isa.maunula(at)asikkala.fi. Puheenjohtaja

Matti Setälä, Heinolan kaupunki. 1. varapuheenjohtaja

Raija Hänninen, Sysmän kunta, raija.hanninen(at)sysma.fi.

Petri Koivula, Padasjoen kunta, petri.koivula(at)padasjoki.fi

Päivi Koskela, Linnanrauha, Hartola

Kalevi Gran, Hotelli Tallukka, Asikkala, kalevi.gran(at)tallukka.fi

Ari Yrjölä, Lehmonkärki, Asikkala, ari.yrjola(at)lehmonkarki.fi

Kalevi Porvari, Kullasmarina, Padasjoki, kalevi.porvari(at)kullasmarina.fi

 

YHTEYSTIEDOT:

Nimi:  Juotavan Hyvä Etelä-Päijänne ry

Osoite:  Kustaankuja 2, 17200 Vääksy

Puhelin:  044 984 7989

Sähköposti:  info(at)visitpaijanne.fi

 

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä tietosi:

    100 €/jäsen