Asikkalan Ravintolat ja kahvilat

Majakka Paviljonki

Majakka-Paviljonki on viihtyisä näköalaravintola Vääksyn kanavalla Päijänteen rannalla! Tarjoamme päivittäin maittavan lounaan ma -la klo: 11.00 -15.00 ja su klo: 11.30 -16.00. Lisäksi ravintolastamme saa salaatteja, pizzaa ja hot wingsejä. Kesällä voit nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta terassillamme!

Majakka-Paviljonki

Majakka Paviljonki

Lehmonkärjen kahvila ja tilausravintola

Lehmonkärjestä löytyy tunnelmallisia ravintolatiloja tilaisuuden luonteen mukaan: Design-huvila Villa Vellamo on upea tila juhlaillallisille, Ravintola Ometassa pääset nauttimaan Herkkujen illoista ja Metsästysmajalla intiimeistä yksityisillallisista. Heinäkuussa torstaisin järjestämme Ravintola Ometassa legendaariset Herkkujen illat, joissa pöydät notkuvat keittiömme innovatiivisia herkkuja.Rantakahvilamme on avoinna päivittäin klo 10-18 juhannuksesta elokuun puoliväliin.

Lehmonkärjen kahv.

Lehmonkärjen kahvila ja tilausravintola

Viini – ja Puutarhatila Pihamaa – Kalkkinen

Poikkea kahville tai tule nautiskelemaan lasillinen makeaa likööriämme maalaispuotimme yläkertaan! Viinitilan tuotteita voit nautiskella aurinkoisella terassillamme tai vanhan viljamakasiinin ylisillä. Vanhan tallin Viini – Tupa toimii tilausravintolana ryhmille ennakkovarauksesta 1.5. -30.8. Kahvilan kesäaukioloajat voit tarkistaa sivuiltamme.

Pihamaa

Viini- ja Puutarhatila Pihamaa

Hotelli Tallukka

Tallukan Vesijärvi-ravintolassa nautitaan herkullista lounasta noutopöydästä tai maittavia á la carte annoksia.

Tallukka

Hotelli Tallukka

Padasjoen ravintolat ja kahvilat

Ravintola Modetti & Kahvila – Ravintola Kelossi

Padasjoen keskustassa sijaitseva Ravintola Modetti tarjoaa kotiruokalounaan maanantaista perjantaihin klo: 11.00 – 14.00. Lisäksi kesäaikaan toimii Kahvila – Ravintola Kelossi Kellosalmen Siltapuistossa. Kesäajan terassiravintolassa on tarjolla pizzaa, pihvejä, jäätelöä ja virvokkeita.

Modetti

Ravintola Modetti & Kahvila-Ravintola Kelossi

Kiuasniemi Marinan lähiruokabistro

Kiuasniemi Marinan lähiruokabistro tarjoaa päivittäin muuttuvan, maukkaan menun ja Padasjoen Leipomon tuoreet leivät ja makeat!

Kiuasniemi bistro

Kiuasniemi Marinan lähiruokabistro

Sysmän ravintolat ja kahvilat

Pinxinmäki

Pinxinmäki palvelee rennolla ja kiireettömällä otteella Sysmän uuden New Port Sysmä –sataman läheisyydessä. Pinxinmäki on avoinna koko kesän joka päivä ja alueella toimii kahvila-ravintola. Lisäksi tarjolla on aktiviteetteja, hoitoja, taidetta ja paikallisia tuotteita.

Pinxinmäki

Pinxinmäki

Hartolan ravintolat ja kahvilat

Gasthaus-Camping Koskenniemi

Koskenniemen kahvila-ravintola sijaitsee kauniin Tainionvirran rannalla

Koskenniemi

Gasthaus-Camping Koskenniemi