KOKOUS JÄRVIMAISEMISSA

Etelä-Päijänteen alueen yrityksissä onnistuu kokoukset niin pienelle yritysporukalle kuin suuremmalle vierasjoukolle. Kokouksen pitoon soveltuvia hyvin varusteltuja nykyaikaisia tiloja löytyy hotellien lisäksi sekä huviloista että loma-asunnoista. Järvimaisemissa voit nauttia mutkattomasta vuorovaikutuksesta ja kokea kokonaisvaltaista rentoutumista kokouksen lomassa! Halutessasi voit hyödyntää luonnon rekvisiittaa ja pitää kokouksen Päijänteen aalloilla tai nuotion äärellä!

Kokoustilat Asikkalassa

Aurinkoranta

Aurinkorannassa kokoustiloiksi on valittavissa Vesijärven hiekkarannalla sijaitsevat Estelle ja Oskari tai idyllisessä maalaismaisemassa sijaitseva Armi. Kaikissa kokouskohteissamme on WLAN ja Estellessä ja Armissa myös videotykki. Aurinkorantaan on helppo tulla ja läheltä löytyvät myös upeat liikuntamahdollisuudet sekä Vääksyn palvelut.

Tutustu kokoustiloihimme tästä!

Aurinkoranta

Aurinkoranta

Hotelli Tallukka

Hotelli Tallukan kokoustilat muuntuvat moneksi ja tarjoavat järvimaiseman joko Vesijärvelle tai Päijänteelle! Istuvan ryhmän koko voi olla 8 – 500 henkilöä, näyttelyssä tai asiakastilaisuudessa jopa 1 000 henkilöä. Yhteensä täysin varusteltuja kokoustiloja löytyy yhdeksän. Ruokailut, tarjoilut, majoitus, saunat ja allasosasto löytyvät myös saman katon alta!

Hotelli Tallukka

Hotelli Tallukka

Iso-Naappilan Loma

Vietä kokous tunnelmallisessa Iso-Naappilan päärakennuksessa! Pääsalin tilat sopivat mainiosti 5 -50 hengen ryhmille. Ryhmätöiden tekemiseen on puolestaan tarjolla viisi eri tilaa. Päärakennuksessa on nykyaikainen kokoustekniikka sisältäen videotykin kankaineen, äänentoiston, fläppitaulut sekä langattoman internetyhteyden.

Iso-Naappila

Iso-Naappilan Loma

Lehmonkärki

Lehmonkärjessä on tarjolla useita erikokoisia kokoustiloja Päijänteen rannalla! Lehmonkärjessä voi pitää jopa 200 hengen kokouksen. Kaikki kokoustilat ovat täysin varusteluja ja edustushuvila Isohaapaa lukuunottamatta, kaikissa kokoustiloissa on yöpymismahdollisuus sekä omat saunatilat puku- ja pesuhuoneineen. Kokouksen lomassa maittaa herkullinen kokousmenu tai mieleenpainuva oheisohjelma!

Lehmonkärki

Lehmonkärki

Kokoustilat Padasjoella

Kiuasniemi Villas & Marina

Kiuasniemen Villa Jollan ja Villa Saunan oivalliset tilaratkaisut taipuvat isommallekin kokousporukalle! Villa Jollassa mahtuu kokoustamaan 20 henkilöä, Villa Saunan saunaosastolle puolestaan 12 henkilöä. Molemmissa huviloissa on tyylikäs saunaosasto ja oma aurinkoterassi! Kiuasniemi Marinan satamaterassi tarjoaa puolestaan kokoustilat sataman rennossa tunnelmassa. Kokouksen lomassa voit nauttia jonkin maittavista lähiruokamenuistamme tai hakea inspiraatiota ympäröivästä luonnosta!

Kiuasniemi

Kiuasniemi Villas & Marina

Kullasmarina

Kullasmarina tarjoaa kokouspalveluiden lomassa runsaasti tekemistä ja rentoa yhdessäoloa Päijänteen rannalla Padasjoella!

Kullasmarina

Kullasmarina

Pitokärki

Pitokärki on uusi juhla -ja kokouskohde Päijänteen rannalla! Suunnittelemme toivomustesi mukaan räätälöidyn kokouspaketin tarjoiluineen: halutessasi voit nauttia savusaunan löylyistä kokouksen lomassa tai tilata vieraillesi kuljetuksen Elbatar -laivalla Padasjoen satamasta Pitokärkeen!

Pitokärki

Pitokärki

Kokoustilat Sysmässä

Virtaan Kartano

Virtaan Kartano tarjoaa juhlavat ja tunnelmalliset puitteet kokouksille ja erilaisille tilaisuuksille! Juhlatilamme koostuu juhla- ja ruokasalista, salongista, lasiverannasta sekä ulkoterassista ja kesäaikaan tiloihimme mahtuu 80 – 100 henkilöä! Suosittuja illanviettopaikkoja ovat puolestaan Väentupa tai Kartanon rantasauna!

Virtaan kartano

Virtaan Kartano