LEHMONKÄRJEN SAUNA

Lehmonkärjen saunamaailma – Asikkala

Lehmonkärjen Saunamaailmassa nautit saunomisesta ja ulkoporealtaista Päijänne- maisemia ihaillen. Juotavan puhtaaseen järviveteen on myös ihana välillä pulahtaa uimaan. Saunamaailmassa on neljä erilaista saunaa: 100-vuotias savusauna, lasipanoraamasauna, iglusauna ja perinteinen sähkölämmitteinen sauna. 10-100 henkilön ryhmille.

Lehmonkärjen saunamaailma – Asikkala

 

KIVIKAUDEN SAUNA

Kivikauden sauna – Kullasmarina, Padasjoki

Koe kivikautisen saunan iätön tunnelma Päijänteen rannalla. Sauna toimii tilaussaunana toukokuusta syyskuuhun. Kysy tarjous ja koe ainutlaatuinen kokemus!

Kivikauden sauna – Kullasmarina, Padasjoki

 

KIUASNIEMEN VILLA SAUNA – PADASJOKI

Villa Sauna on uusi upea 100m2 puulämmitteinen saunarakennus Päijänteen rannalla! Löylyhuone näköalalla Päijänteen Kansallispuistoon, iso suihkuosasto, laaja terassi ja sisäoleskelualue, ulkoporeallas, lapsiystävällinen hiekkaranta, keittiö, wc ja 2 makuuhuonetta.

Kullasmarinan Kivikauden sauna Kiuasniemi sauna

Kiuasniemen Villa Sauna – Padasjoki

 

ILOLAN RANTASAUNA – SYSMÄ

Päijänteen rannalla on käytettävissä kunnostettu 60-luvulla rakennettu hirsinen ”saunamökki”, jonne mahtuu saunomaan isompikin porukka. Samassa yhteydessä on takallinen saunatupa, jossa on pieni keittiö sekä wc. Tuvassa on sängyt kahdelle. Vuokrahinta ma-to 100€/vrk pe-su 150€/vrk. Jos sauna on vapaana, niin vuokraamme sitä myös tuntihinnalla 35€/h. Saunaa voi kysellä numerosta +358 50 536 6116/Nina Blomqvist

Ilolan rantasauna

Ilolan Rantasauna – Sysmä

 

CAMPING SYSMÄN SAUNAT

Camping Sysmä tarjoaa kolme saunaa vuokralle: tunnelmallinen hirsisauna rannassa, perinteinen sauna ja uusi VIP-sauna.

Camping sysmä sauna

Camping Sysmän saunat

 

VIRTAAN KARTANON RANTASAUNA – SYSMÄ

Kartanon rantasauna Virtaankosken äärellä on mukava illanviettopaikka, jonka takkatuvan ikkunasta aukeaa huikea jokimaisema. Siellä viihtyvät niin työ-, kaveri-, kuin harrasteporukatkin tunnelmallisen saunaillan merkeissä.

Virtaan kartano rantasauna

Virtaan Kartanon rantasauna – Sysmä