FRISBEEGOLFIA JA GOLFIA UPEISSA MAISEMISSA

Frisbeegolfia voit kokeilla Padasjoen Kullasvuoren upeissa maisemissa ja piipahtaa samalla ihastelemassa näköalatorneista avautuvaa maisemaa Päijänteelle ja Päijänteen kansallispuistoon. Padasjoki DiscGolfPark on 18 – väyläinen metsärata, joka tarjoaa haasteita korkeuseroillaan ja ahtaiden puurännien muodossa. Rata on ilmainen ja kiekkoja voi lainata kesäaikaan Padasjoen laivarannassa sijaitsevasta matkailuinfosta. Majoitusta Padasjoki DiscGolfPark:n vierestä www.kullasmarina.fi

Lehmonkärjen frisbeegolfrata on ammattitasoinen täyspitkä 18-väyläinen rata. Se on Kalevi Louhivuoren suunnittelema ja valmistunut vuonna 2018. Rata kiertää upeissa metsäisissä ja kallioisissa maastoissa. Pisin väylä on 120 metrinen ja lyhin 58 metrinen. Väylistä suurin osa on par 3. Maasto on mäkinen ja vaihteleva, joten radan kiertäminen käy hyvin kuntoilusta. Kesällä Lehmonkärjen kesäkahvila palvelee nälkäisiä ja janoisia pelaajia. Lisätietoja Lehmonkärjen frisbeegolfradasta.

Frisbeegolfia voi pelata myös Vääksyssä Kalmarin rannalla, jossa sijaitsee 12 – väyläinen, erityisesti aloittelijoille sopiva rata. Rataa voidaan pitää yhtenä Suomen kauneimmista radoista järvimaisemien vuoksi. Pysäköintialue sijaitsee Kalmarintien varressa, jonne ajetaan Kanavatien kautta. Rata on ilmainen.

Golfaajille puolestaan löytyy haastetta Vääksyn Kanava Golfin 18 – väyläiseltä radalta. Lisätietoja Vääksyn Kanava Golfista saat tästä.

Tulosta Asikkala DiscGolfParkin tuloskortti

Tulosta Padasjoki DiscGolfParkin tuloskortti

Frisbeegolf ratojen kartat

Asikkala Disc Golf Park – kartta

Asikkalan Disc Golf Park sijaitsee upealla Kalmarin uimarannalla. Kalmarintie 17200 Vääksy. Lataa tästä radan kartta ja lähde pelaamaan!

Asikkala disc golf

Asikkala Disc Golf Park – Kartta

Padasjoki Disc Golf Park – Kartta

Padasjoen Disc Golf Park sijaitsee Kullasvuoren hienoissa maisemissa. Laivarannan matkailuinfosta saat panttia vastaan lainaan kiekkoja. Koulukuja 2, 17500 Padasjoki. Lataa tästä radan kartta ja lähde pelaamaan!

Padasjoki Disc golf

Padasjoki Disc Golf Park – Kartta

Lehmonkärki Disc Golf Park – kartta

Lehmonkärki-Frisbeegolf on 18-väyläinen metsärata, jossa maaston korkeuserot tekevät pelaamisesta mukavan haastavaa. Rata on maksullinen.

Lehmonkärki Disc Golf Park -kartta

Lehmonkärki Disc Golf Park – Kartta