HEMMOTTELUA JA VIIHTYISIÄ RUOKA- JA OSTOSPAIKKOJA

Alueemme oheispalvelut takaavat lomasi onnistumisen: nauti saunan lämmöstä tai monipuolisista ravintola- ja kahvilapalveluista, hemmottele itseäsi hieronnalla tai hoidolla… talvisin voit pulahtaa saunan päätteeksi avantoon!

Ostokset puolestaan hoituvat alueemme useissa pienissä putiikeissa ja kädentaitoja esittelevät muun muassa Vääksyn kanavan läheisyydessä sijaitsevat pajat! Paikallista tilaviiniä on ostettavissa Pihamaan Viinitilalta Asikkalasta ja lähiruokaa mm. Aholan Tuoretorilta Padasjoelta!

Kokous- ja juhlatilat

Viihtyisät ja toimivat kokoutilat ja -palvelut

kokous ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Ravintolat ja kahvilat

Etelä-Päijänteellä nautitaan laadukkaista ja monipuolisista ravintolapalveluista. Maittavien kotiruokalounaiden ja à la carte-valintojen lisäksi kannattaa maistella paikallisia kalaruokia kuten paistettuja muikkuja ja savusiikaa. Erityisesti kesäisin nautitaan kotoisista kahviloista ja tuoreista leivonnaisista. Usein kahvikupposen äärellä ihastellaan myös upeaa järvimaisemaa.

Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

Saunat

Nauti rentouttavista saunakokemuksista Järvi-Suomen sydämessä. Täältä löydät perinteiset savusaunat tai modernit saunat upeilla järvimaisemilla.

saunat

Saunat

Veneilijän palvelut

Päijänne tarjoaa veneilijälle suomalaista järviluontoa parhaimmillaan – matkalla voi pysähtyä nauttimaan kansallispuiston upeista maisemista hiekkalaguuneineen tai kyläsatamien ja muiden pysähdyspaikkojen palveluista.

veneilijän palvelut

Veneilijän palvelut

Uimahallit

Etelä-Päijänteellä voit rentoutua myös altaalla tai yrittäjiemme tarjoamissa hyvinvointipalveluissa reippaan ulkoilun jälkeen!

uimahallit

Uimahallit

Lähiruoka

Lähiruokaa on tarjolla maatilojemme myymälöiden yhteydessä. Tuliaiseksi voit viedä voittoisan Pihamaan Viherkuohun tai paikallista lihaa grillattavaksi!

Lähiruoka

Lähiruoka